Πολιτική ακύρωσης

Πολιτική ακύρωσης μεμονωμένων. (Κάτω των 8 ατόμων)

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία (1) ημέρα νωρίτερα, έως τις 20:00, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων 100%. Εάν το απόπλου σας ακυρωθεί λόγω ισχυρών ανέμων ή θαλασσοταραχής, θα προσπαθήσουμε να προγραμματίσουμε εκ νέου για άλλη ημερομηνία. Εάν αυτό δεν σας ταιριάζει για οποιονδήποτε λόγο, θα λάβετε 100% επιστροφή χρημάτων.


Πολιτική ακύρωσης γκρούπ. (Άνω των 8 ατόμων)

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόζει τους όρους των ακυρωτικών σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Στις πληροφορίες κάθε εκδρομής επισυνάπτονται οι τρέχοντες όροι ακυρωτικών που ισχύουν εκείνη την χρονική περίοδο.


ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΑΝ:

Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.(βροχή, δυνατός αέρας, παγωνιά, καύσωνας κ.λπ.)
Συντελούν άλλοι παράγοντες όπως: απεργίες, κ.λπ.

Για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα ενημερώνεστε εγκαίρως γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε άμεση επαφή με το email ή το κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δώσει.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αν το πρόγραμμα αναβληθεί/ακυρωθεί με υπαιτιότητά μας κι έχετε ήδη πληρώσει, εφόσον το επιθυμείτε, θα σας επιστρέφονται τα χρήματα της συμμετοχής σας.

Διαφορετικά θα αντιστοιχίζονται με άλλη εκδρομή. Το πιστωτικό σας θα έχει ισχύ για 4 μήνες.

Η ακύρωση ή αναβολή της εκδρομής θα ανακοινώνεται μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω τηλεφώνου η θα αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Οι συμμετέχοντες είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι να παρακολουθούν την αλληλογραφία τους για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές.


ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του συμμετέχοντα ΔΕΝ θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Αν υπάρχει λίστα αναμονής και αναπληρώσουμε τις θέσεις που ακυρώσατε, θα σας αποστείλουμε πιστωτικό, για χρήση σε άλλη μας εκδρομή.
Εναλλακτικά, μπορείτε εσείς να διαθέσετε να μεταφέρετε την κράτησή σας σε άλλη ημερομηνία ή/και σε άλλο πρόγραμμα εκδρομής μας ως ακολούθως:

Για ακυρώσεις:

► έως και 2 ημέρες πριν την ημερομηνία της εκδρομής θα έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε την κράτησή σας σε άλλη ημερομηνία για το 100% της αξίας της.

► Από την προηγούμενη ημέρα έως και αυθημερόν δεν θα έχετε την δυνατότητα να μεταθέσετε την κράτησή σας σε άλλη ημερομηνία και δεν θα γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μεταφορά της κράτησής σας θα ισχύει για 4 μήνες από την ημερομηνία της ακύρωση της και σε group που έχει διαθεσιμότητα και σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης με την διοργανώτρια εταιρία.